Privacy verklaring

Privacy Verklaring Retrotegels

Retrotegels

Retrotegels verkoopt online wand- en vloertegels d.m.v. de webshop: www.retrotegels.nl

Kantooradres:

Retrotegels

Hassinkweg 7

7556 BV Hengelo (o)

Ons privacy statement is alleen van toepassing op de website www.retrotegels.nl en de persoonsgegevens die hier verzameld worden. 

Persoonsgegevens

De website kan bezocht worden zonder dat er persoonsgegevens worden opgeslagen of verzameld. Bij bepaalde handelingen worden pas persoonsgegevens verzameld.  

Wanneer je een aankoop wil doen op de website verzamelen we de volgende gegevens: Naam, adres, woonplaats, eventueel tweede lever adres, telefoonnummer en e-mail adres. Deze gegevens zijn nodig voor het uitvoeren van de overeenkomst. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn voor communicatie met de betreffende persoon, communicatie die niet aan een klant kan worden gekoppeld wordt verwijderd.

Wanneer je het contactformulier invult verzamelen we de volgende gegevens: Voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mail en het bericht. Deze gegevens hebben we nodig om je een helder antwoord te kunnen geven. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn voor communicatie met de betreffende persoon, communicatie die niet aan een klant kan worden gekoppeld wordt verwijderd. 

Wanneer je er voor kiest om met ons te chatten via de Messenger plugin verzamelen we de volgende gegevens uit je Facebook-account: Naam, achternaam, profielfoto. Deze gegevens maken Messenger chat mogelijk. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn voor communicatie met de betreffende persoon, communicatie die niet aan een klant kan worden gekoppeld wordt verwijderd.

Deze gegevens worden via versleutelde protocollen verzonden naar het platform en komen op een beveiligde server terecht waar alleen tot vertrouwelijkheid gebonden werknemers bij kunnen. Gegevens zullen nooit voor een ander doel gebruikt worden, doorgespeeld worden aan derden of de EU verlaten. 

Rechten

Iedereen heeft het recht om de aan hem- of haarzelf gerelateerde persoonsgegevens die in ons bezit zijn op te vragen, in te zien, te laten corrigeren en/of te laten verwijderen. Ook mag je bezwaar maken tegen verwerking van persoonsgegevens wanneer je dit niet (meer) wenst. Mocht je een beroep wilt doen op een van deze rechten neem dan contact op via info@retrotegels.nl Daarnaast heeft iedereen het recht om bezwaar in te dienen over onze omgang met persoonsgegevens of de verwerking ervan. Daarvoor kan je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.