Over Retrotegels

Retrotegels Dave 1080 laptop

Even voorstellen...ik ben Dave.

Aangenaam kennis te maken. Al meer dan 20 jaar heb ik een bijzondere passie voor tegels, zeg maar gerust een 'tegeltik'.

Mijn doel is om jou te assisteren bij het maken van de beste tegelkeuze. Juist gekozen tegels die passen bij jou thuisgevoel en waar je nog heel veel jaren van kan genieten!

Ik hoor graag waarmee ik je kan helpen.

Met een vriendelijke groet,

Dave.

 

Sketchpad

Het gaat niet om mij

Natuurlijk gaat het niet om mij. Het gaat om JOU! Jij bent aan het (ver)bouwen of renoveren en wil graag de beste tegeloplossing voor je eigen persoonlijke situatie.

Geen grijze muis

De tegel moet passen bij de stijl van je huis en bij jouw specifieke wensen. Misschien zegt de tegel die je zoekt wel iets over jou... Want jij bent geen grijze muis en gaat zeker niet voor standaard, toch?

Kopen bij de specialist

Je mag weten dat ik al meer dan 20 jaar gespecialiseerd ben in authentieke tegels. Door passie, kennis en focus heb ik een collectie samengesteld met het mooiste wat er momenteel te verkrijgen is. Met gepaste trots mag ik zeggen dat ik samenwerk met de beste leveranciers van Nederland en België. Ook kan ik je, door jarenlange ervaring, een goed advies geven over impregneren, onderhouden van wand- en vloertegels.

Passie voor Tegels

Passie voor tegels, het geven van persoonlijk advies en het veelvuldig versturen van samples hebben zeker bijgedragen aan het succes van de afgelopen jaren. De klanten zijn enthousiast over de service en bereikbaarheid ( 24-7) en kopen gemakkelijk tegels online. Een voordeel van de webshop is dat ik flexibel kan acteren, dus ook als er iets ter plekke bekeken moet worden of als ik op zoek mag naar een tegel voor een restauratieproject, het is allemaal mogelijk.

Online tegelwinkel - Het begon met Tegels van Toen

In 2015 zijn we begonnen met ons online tegelavontuur. Onder de naam Tegels van Toen zijn we als een van de eersten begonnen met het online verkopen van authentieke tegels. Ik zeg 'we' omdat ik de afgelopen jaren heb samengewerkt met een aantal compagnons. Na 5 jaar stonden we op een kruispunt en nadat we alle opties hebben onderzocht hebben we besloten om elk onze eigen weg te gaan. Dit gaf mij de mogelijkheid en de kans om het helemaal op mijn eigen manier te gaan doen, een geweldige uitdaging! Zo is Retrotegels.nl ontstaan.

 

Collectie Retrotegels

De collectie van Retrotegels bestaat uit bijzondere wand- en vloertegels. In de collectie zie je duidelijk'het 'retrogevoel' terug. Terugzucht naar vervlogen tijden zeg maar. De collectie voelt zich prima thuis in Jaren '30 woningen, boerderijen, landhuizen en ook weet de horeca ons goed te vinden. Ook zie we steeds vaker dat onze collectie wordt toegepast in moderne woningen. De mix van authentieke materialen en moderne architectuur doet het erg goed momenteel. 

Dave Blaak is een vakman 1e klas!
Perfect advies ic met de heerlijke nuchtere sfeer maken de betrouwbaarheid die je ervaart bij deze zaak ongekend.
Heel tevreden!

Zeer mooie tegels, vlotte communicatie met Dave. Goed advies voor het leggen en onderhoud. Super klantenservice!

Als iedereen zo sterk communicatief was, dan was de wereld een beetje beter, wij hebben echt van alles meegemaakt in de afgelopen 1,5 jaar van het bouwen van ons droomhuis, maar Dave is 1 van de mensen waar je je geen zorgen om hoefde te maken.

Alles netjes geregeld, ook advies ten aanzien van de tegel. Alle vragen die beantwoord worden en dan doet Dave ook nog zn uiterste best om in een rare periode de tegels op de gewenste tijd geleverd te krijgen.
Ik zou dagelijks tegels willen bestellen, maar ja dat is niet nodig. Was iedereen maar zoals Dave!

Ik kreeg duidelijk en goed advies. De vloer is echt prachtig geworden! Heel erg blij mee.

Uitstekende service, altijd bereikbaar voor vragen, denkt met de klant mee. Heel erg tevreden over Dave

Ik had een vraag over een restauratie van een oude vloer .
Ik had de tegels niet bij hem gekocht.
Toch een goede tip gehad.
Super
Bedankt Man

Mooi bedrijf dat heel vakkundig en specifiek in speelt op de markt.
Een absolute aanrader.

Dave kan zijn klanten heel goed lezen en kan hierdoor telkens weer een perfect maatwerk advies uitbrengen.
Daarnaast is hij een tegel-vakman pur sang!
Zo kom je ze niet meer veel tegen.
Echt een aanrader!

Als je elke keer met een glimlach over je tegelvloer wandelt en dan terugdenkt aan Dave, zegt dat genoeg, toch? Mooi product, leuke vent. Eerlijk, open en kordaat.

Dave weet precies waar hij het over heeft, vakmanschap. Prachtige collectie !
 
 

Vriendelijk, duidelijk, behulpzaam en veel keuze!!!
Erg veel mooie tegels, pure nostalgie in een moderne setting!

Het Laatste Nieuws