Beste klant,

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om te voorkomen dat jij niet tevreden bent over de bestelde en geleverde tegels.

Vraag een sample aan:

Bij twijfel adviseren wij ook altijd om een sample aan te vragen; kleuren kunnen op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid, dat begrijp je😉.

Toch niet tevreden?

Mocht je toch niet tevreden zijn dan heb je het recht om gebruik te maken van het herroepingsrecht!

Bestelling annuleren:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw bestelling retour te sturen.

Bestelling wordt gecrediteerd:

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Kosten retour eigen rekening:

Deze kosten bedragen circa € 59,- per pallet of ± € 7,25 voor een bestelling die via PostNL verstuurd kan worden. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Retrotegels geretourneerd worden.

Contactgegevens:

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via: info@retrotegels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Met een vriendelijke groet,

Dave Blaak,

Eigenaar Retrotegels